Forskjellen mellom medisinske vattpinner og vanlige bomullspinner

OIP-C (3)OIP-C (4)
Forskjellen mellom medisinske vattpinner og vanlige bomullspinner er: ulike materialer, ulike egenskaper, ulike produktkvaliteter og ulike oppbevaringsforhold.
1, materialet er annerledes
Medisinske vattpinner har svært strenge produksjonskrav, som er laget i henhold til nasjonale standarder og industristandarder innen medisin.Medisinske bomullspinner er vanligvis laget av medisinsk avfettet bomull og naturlig bjørk.Vanlige bomullspinner er stort sett vanlig bomull, svamphoder eller tøyhoder.
2. Ulike egenskaper
Bruken av medisinske vattpinner må være giftfri, ikke-irriterende for menneskelig hud eller kropp, og god vannabsorpsjon.Den vanlige bomullspinnen er mye brukt, produksjonskostnadene er lave, og det er ingen strenge krav til bruk.
3, er produktnivået annerledes
Fordi medisinske bomullspinner vanligvis brukes til å behandle sår, må de være steriliserte produkter som kan brukes når posen åpnes.Vanlige bomullspinner er generelt produkter av ledende kvalitet.
4. Oppbevaringsforholdene er forskjellige
Medisinske vattpinner må oppbevares i et ikke-korrosivt og godt ventilert rom, ikke ved høye temperaturer og med en relativ fuktighet på ikke mer enn 80 %.Den vanlige bomullspinnen har i utgangspunktet ingen for strenge krav i denne forbindelse, så lenge det er en viss grad av støvtett og vanntett kan lagres.

Her, i vår fabrikk, kan du kjøpe de beste medisinske vattpinner til prisen for vanlige bomullspinner.


Innleggstid: 04-04-2022